NATTKLUBB

Varje fredag och lördag slår Flamman upp portarna till Underjorden och Linköpings hetaste dansgolv.  Våra talangfulla DJs levererar rykande färska housebeats blandat med klassiker, medan våra bartenders serverar svalkande öler och drinkar till de studentvänligaste priser du kan hitta!

Nattklubben håller öppet kl 22.30-03.00 varje fredag och lördag under universitetets terminstider. Vi har Linköpings absolut lägsta priser, i baren hittar du tex öl från 20kr och goda drinkar och shots från 40kr. När du betalt inträdet på 60kr får du en stämpel som gäller som köföreträde t.o.m. kl 00.15, efter det hänvisas du till kön, men behöver självklart inte betala inträde igen. Har du varit på sittning med tema är du självklart välkommen att behålla utklädnaden under nattklubben (under förutsättning att den inte uppfattas stötande för andra gäster), dock tillåter vi inte overall på nattklubben.

Vår ideella verksamhet är till för Linköpings studenter, därför krävs giltigt LiU-ID samt fotolegitimation för tillträde till nattklubben. Med giltigt LiU-ID får du ta med en gäst som inte studerar enligt plus en (+1) principen.